Nieuw geopend: Ter Marsch & Co Amsterdam

door admin

Voor alle burgerliefhebbers is er goed nieuws want sinds deze week is ook Amsterdam een vestiging van Ter Marsch & Co rijker! Nog een burgerrestaurant in Amsterdam? Jazeker, en niet zomaar één want de burgers van Ter Marsch & Co zijn uitgeroepen tot zowel de beste hamburger van Rotterdam als de beste burger in Nederland! Reden genoeg om de opening van het pop-up restaurant van Ter Marsch & Co in Amsterdam hier te delen.

Ter Marsch & Co

Ter Marsch & Co is een begrip in Rotterdam en ondertussen ook al ver daarbuiten. Hier geniet je van heerlijke burgers, sandwiches of een hartig hapje bij de borrel. Hun ‘Ter Marsch Grande’ is zowel in 2014 als 2015 uitgeroepen tot beste hamburger van Rotterdam en ‘De Burgeresse’ is zelfs uitgeroepen tot beste burger in Nederland van 2015! Zowel in Rotterdam als in Amsterdam is het restaurant geopend voor de lunch, een diner of een borrel. Dat je de opening van de Amsterdamse vestiging van Ter Marsch & Co hebt gemist is niet heel verwonderlijk: de initiatiefnemers zelf noemen de opening op 1 maart een soft opening en hebben de publiciteit niet echt opgezocht. Zonde natuurlijk want nu heeft iedereen uit Amsterdam en omstreken ook eindelijk eens de kans om de beroemde en geroemde burgers van Ter Marsch & Co te proeven.

Ter Marsch & Co

Je vindt het pop-up restaurant van Ter Marsch & Co in Amsterdam in Hotel NH Carlton aan de Vijzelstraat 4. Tot wanneer het pop-up restaurant geopend zal zijn is nu nog niet bekend, maar wij verwachten dat ook Amsterdam en omstreken voorlopig nog kan genieten van de heerlijkheden van Ter Marsch & Co. Natuurlijk is het restaurant in Rotterdam ook nog steeds te bezoeken aan de Witte de Withstraat 70. Ter Marsch & Co is 7 dagen per week geopend tot laat dus ook voor een borrel met een heerlijke borrelhap ben je hier aan het goede adres. Wil je meer weten over dit bekende burgerrestaurant of een blik werpen op de kaart? Bezoek dan zeker de website van Ter Marsch & Co.

Related Posts

Leave a Comment