VeggieWorld

door admin

Dit weekend vindt in Utrecht de allereerste Nederlandse editie plaats van VeggieWorld, de grootste beurs voor veganisme. In de Jaarbeurs maak je kennis met een heleboel mooie vegan merken en producten en natuurlijk zijn er tal van workshops, lezingen, en presentaties te volgen.

VeggieWorld is niet het eerste vegan event in Nederland, Viva Las Vega’s organiseert al langer regelmatig hun Viva Las Vega’s Food Festival waar alles draait om de vegan lifestyle. VeggieWorld is een van oorsprong Duits event dat voor het eerst werd georganiseerd in 2011. Tegenwoordig vindt de beurs maar liefst 8 keer per jaar plaats in Duitsland met ruim 600 kramen en meer dan 700.000 bezoekers per jaar! Gezien de opkomende interesse in plantaardig eten in Nederland is het dus helemaal niet gek dat VeggieWorld nu ook in Nederland wordt georganiseerd.

VeggieWorld

Maar wat kun je dan verwachten van de beurs dit weekend? De beurs is groots opgezet met 60 verschillende kraampjes en maar liefst 20 presentaties. Je vindt hier kraampjes van Alpro, Dee’s Wholefoods, Maza en The Dutch Weed Burger, maar ook diverse stands met non-food items voor vegans zoals de verzorgingsproducten van Lekker in een Potje en de webshop Nura Nature. Tijdens de beurs ligt er een sterke nadruk op het live programma boordevol workshops, presentaties en lezingen.

VeggieWorld vindt dit weekend plaats op 5 en 6 maart van 10.00 tot 18.00 in de Jaarbeurs Utrecht. Kaarten voor VeggieWorld zijn al verkrijgbaar, deze zijn online te bestellen voor €5,- in de voorverkoop of aan de deur verkrijgbaar voor €7,50 (€5,- gereduceerd tarief voor studenten, mensen in een rolstoel, 65+ en Viva las Vega’s- & VEBU-leden). Het gehele live programma is bij deze prijs inbegrepen. Wil je alvast weten welke bedrijven aanwezig zullen zijn op de beurs of een blik werpen op het live programma? Bezoek dan de website van VeggieWorld.

Bron foto 1: http://veggieworld.de/nl/
Bron foto 2: VEBU @ http://veggieworld.de/nl/

Related Posts

Leave a Comment