Binnenkort geopend: FOL Gourmet Popcorn

door admin

Dit weekend is het dan zover, dan openen de deuren van de allereerste popcornwinkel in Nederland. Hier ontdek je dat popcorn zoveel meer kan zijn dan dan die grote bak in de bioscoop of dat vaak teleurstellende zakje uit de supermarkt. Bij FOL Gourmet Popcorn ontdek je een wereld aan smaken en variatie dat ver voorbij de popcorn gaat die wij gewend zijn.

FOL Gourmet Popcorn is een van origine Italiaans concept dat in heel Europa een succes is gebleken. De nieuwe winkel in Amsterdam is alweer de 6e winkel van FOL Gourmet Popcorn en de verwachting is dat ook Nederland massaal verslingerd zal raken aan popcorn. Met het verrassende aanbod van FOL Gourmet Popcorn zou dat zomaar eens kunnen. Hier vind je namelijk niet alleen zoute en zoete popcorn, maar ook popcorn gecoat met kaas, cappuccino, karamel, chocola of bacon.

Fol Gourmet Popcorn zal op 5 maart om 14.00 de deuren openen aan de Leidsestraat 40 in Amsterdam. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke nieuwe winkel? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van FOL Gourmet Popcorn voor meer informatie over de winkel of de producten.

Bron foto 2: https://www.facebook.com/folpopcorn.nl/

Related Posts

4 Beantwoorden

Farah 2 maart 2016 - 3:28 pm

Wat een leuke innovatie in de popcornwereld, ik zal een kijkje nemen op de site!

Reply
Tessa 2 maart 2016 - 3:42 pm

Ja, leuk he? Wij kunnen niet wachten tot we er een kijkje kunnen nemen.

Reply
Gerben 2 maart 2016 - 9:31 pm

Popcorn uit de Italiaanse keuken! Dat klinkt veelbelovend! Zelfs bijna gezond zeggen ze..! Erg benieuwd!!

Reply
Tessa 3 maart 2016 - 8:38 am

Ja he? De mais wordt met luch gepoft (wat tegenwoordig ook uitzonderlijk schijnt te zijn) en de ingrediënten zijn zo puur mogelijk. Zo wordt snacken wel heel verantwoord ;).

Reply

Leave a Comment