Binnenkort geopend: Bag & Buy

door admin

Mensen gaan steeds duurzamer leven en een belangrijk onderdeel hiervan is duurzamer boodschappen doen. Gelukkig kan dat steeds makkelijker door het groeiende aanbod aan duurzame en biologische producten en met de komst van verpakkingsvrije winkels zoals Opgeweckt Noord in Groningen. Binnenkort zal ook Utrecht een verpakkingsvrije winkel rijker zijn met de opening van Bag & Buy.

Bag & Buy is door crowdfunding tot stand gekomen en omdat de meeste investeringen uit Utrecht kwamen was de locatie al snel bepaald. Vanaf dat moment is er gezocht naar de ideale locatie in Utrecht en is de winkel in opbouw geweest. Bij Bag & Buy zul je binnenkort kunnen shoppen voor de dagelijkse boodschappen uit containers, dispensers en potjes want dat is wat verpakkingsvrij winkelen is. Neem dus zeker zelf je eigen potjes, bakjes en zakjes mee en spaar zo een heleboel afval uit.

Bag & Buy

Bag & Buy zal op vrijdag 4 september om 09.00 de deuren openen aan de Twijnstraat 38 in Utrecht. Wil je meer weten over deze duurzame winkel? Neem dan eens een kijkje op de website van Bag & Buy.

Related Posts

Leave a Comment