Binnenkort geopend: Baut Zuidas

door admin

Er is goed nieuws voor alle fans van het pop-up restaurant Baut in Amsterdam: het restaurant wordt namelijk verplaatst naar een nieuwe locatie. Slechts enkele dagen geleden sloot Baut Zuid de deuren, maar echt lang hoeven Amsterdammers het niet te doen zonder hun favoriete restaurant. Vanaf 15 januari zal Baut namelijk de deuren openen aan de Zuidas.

Het Amsterdamse pop-up restaurant Baut, een initiatief van Michiel van der Eerde, was vorig jaar eerst gevestigd aan de Wibautstraat, waar het restaurant in maart de locatie verliet. Vervolgens was het restaurant te bezoeken aan het Stadionplein, waar het op 31 december de deuren sloot. Vanaf 15 januari is Baut Zuidas geopend en het restaurant zal hier in elk geval tot mei te vinden zijn, al hopen zij nu al op verlenging van deze periode. Wederom zal zowel het interieur als de menukaart flink onder handen worden genomen.

Je vindt Baut Zuidas vanaf 15 januari aan de Prinses Irenestraat 31-33 in Amsterdam. Volg vooral de Facebookpagina van Baut om op de hoogte te blijven van het nieuwe restaurant.

Bron foto: https://www.facebook.com/BAUTAmsterdam/span>

Related Posts

2 Beantwoorden

Rieten Woonaccessoires 6 januari 2016 - 7:41 pm

Wat mij opvalt is dat er staat dat het interieur flink onder handen wordt genomen, maar ze switchen steeds van lokatie? Waar halen ze dit budget vandaag aangezien juist veel restaurants in de problemen zitten?

Reply
Tessa 8 januari 2016 - 10:01 am

Een deel van het budget komt uit crowdfunding, maar ik denk dat ze ook genoeg hebben verdiend op voorgaande locaties om de verhuizing en verbouwing te bekostigen ;).

Reply

Leave a Comment