Binnenkort geopend: The Breakfast Club Haarlemmerplein

door Wanderlust

2016 is nu al met recht het jaar van het ontbijt te noemen. Niet alleen komen er steeds meer fijne kookboeken uit met heerlijke ontbijtrecepten, het is ook bij steeds meer restaurants mogelijk om de hele dag door te genieten van een heerlijk ontbijtje. The Breakfast Club is hierin toch wel een trendsetter: deze hotspot in Amsterdam-West is sinds de opening in 2014 dé plek bij uitstek geweest voor foodies om de hele dag door te genieten van een heerlijk ontbijt of een lunch. En vanaf begin maart geniet ook de Haarlemmerbuurt van een all-day breakfast met de opening van het tweede filiaal van The Breakfast Club aan het Haarlemmerplein.

Maar wat eet je dan zoal bij een restaurant dat alleen ontbijtgerechten serveert? De kaart van The Breakfast Club is verrassend gevarieerd met gerechten als verse croissants met huisgemaakte jam, witte bonen in tomatensaus met bacon en een gebakken ei, verschillende soorten pancakes of een heerlijke smoothie. Het menu is geïnspireerd door ontbijtgerechten uit Parijs, Londen en New York en biedt daarom een gevarieerd aanbod aan heerlijke gerechten en voor ieder wat wils.

Vanaf begin maart vind je het nieuwe filiaal van The Breakfast Club aan het Haarlemmerplein 31 in Amsterdam. Natuurlijk is hun filiaal aan de Bellamystraat tot die tijd ook gewoon elke dag geopend voor een heerlijke maaltijd. Wil je op de hoogte blijven van de opening van het nieuwe restaurant? Volg dan vooral de Facebookpagina van The Breakfast Club.

Bron foto: https://www.facebook.com/thebreakfastclubhpl

Related Posts

Leave a Comment