Casa Happiness

door admin

Ook deze week hebben wij weer een prachtige webshop om met jullie te delen. Casa Happiness is een geweldige shop voor dames- en herenkleding en accessoires. Het bijzondere aan Casa Happiness is niet alleen dat de producten stuk voor stuk prachtig zijn, maar dat ze ook nog eens gemaakt zijn van milieuvriendelijk textiel en dat de gehele productie duurzaam gebeurd. Dit vinden wij leuk!

Bij Casa Happiness is het aanbod niet heel breed, maar wat je er vindt is ook wel echt leuk. Zo verkopen ze een paar dames- en herenshirts met een prachtige opdruk en diverse accessoires zoals sieraden, portemonnees en tassen. Ons absolute favoriete item is het damesshirt met de ‘mountain’-opdruk.

wanderlust-blog.nl/casa happiness
Naast de prachtige artikelen op de webshop vinden wij het ook erg mooi dat Casa Happiness bewust kiest voor milieuvriendelijk textiel. De kledinglijn is gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen en zij werken uitsluitend met bedrijven die hun werknemers behandelen met het respect dat zij verdienen, met een eerlijke beloning en goede werkomstandigheden. Elk proces van de productieketen, van de inkoop van de vezels tot het bedrukken, gebeurt op een duurzame manier. Iedere leverancier voldoet aan de criteria voor duurzaamheid. Niets gaat verloren, zelfs het afval van stofknipsel wordt gerecycled tot huislinnen.  En zelfs bij de verzending is nagedacht over de meest duurzame oplossingen. De producten worden namelijk verzonden via zeevracht, dit is minder belastend dan over de weg of via de lucht.

wanderlust-blog.nl/casa happiness
Wij zijn helemaal fan van de webshop en waar Casa Happiness voor staat. Wil jij ze hiervoor een dikke ‘thumbs up’ geven? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina. Wil je gelijk te shoppen slaan? Ga dan door naar de website!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/casahappiness353
Bron foto 2: https://www.facebook.com/casahappiness353

Related Posts

2 Beantwoorden

Eline 12 november 2015 - 9:33 am

Mooi artikel! Ik ben al een tijdje op zoek naar een fairtrade alternatief qua kleding maar ik vind de webshops eigenlijk altijd een beetje tegenvallen. Het zijn simpele shirts met opdruk… Dat is geen vervanging voor al het leuks dat er bij de Primark hangt (maar wat ik niet met goed geweten kan dragen)… Maar ik hou ze in de gaten op facebook, wie weet komen ze nog met een andere lijn 🙂

Reply
Laura 12 november 2015 - 9:57 am

Casa Happiness is een hele fijne webshop die je zeker in de gaten moet houden! Het is altijd even zoeken naar fairtrade kleding, maar er is genoeg te vinden hoor. Super goed dat je je hier mee bezighoudt!

Reply

Leave a Comment