Het Rode Kastje

door admin

Wij hebben kennis mogen maken met een hele bijzondere webshop en deze delen wij graag met jullie. Het Rode Kastje is een shop waar diverse artikelen worden aangeboden, waaronder fair trade kleding en accessoires en leuke opgeknapte meubeltjes.

Het Rode Kastje is een prachtig concept van Marije, die na het veelvuldige opknappen van meubels besefte dat zij hier wat mee wilde doen. Meubels waar niemand meer naar omkijkt tovert Marije graag om in een prachtig stuk voor in huis. Naast leuke meubels, vind je op de webshop ook kleding en accessoires. Deze komen van fair trade adressen en zijn iets waar Marije achter staat en trots op is. De fair trade artikelen komen voornamelijk uit Nepal en hier staan de fabrieken die de mensen in het dorp van werk voorzien voor een eerlijke loon. De producten worden daar met de hand gemaakt en van natuurlijke materialen. Dit vinden wij leuk!

wanderlust-blog.nl/rode-kastje
De artikelen zijn kleurrijk en vrolijk en hebben een degelijk vrije en wereldse uitstraling. Het zijn stuk voor stuk bijzondere artikelen! Een van onze favoriete artikelen die wij bij Het Rode Kastje hebben gespot is de fair trade rugzak. Hier heb ik (Laura) er ook één van besteld en ik ben er onwijs blij mee! Het is een bijzondere tas omdat je hem niet zomaar in een winkel zal zien liggen, maar ook omdat je weet dat deze in goede omstandigheden met veel liefde en zorg is gemaakt.

wanderlust-blog.nl/rode-kastje
Ben je nieuwgierig geworden? Klik dan hier voor de webshop en hier voor de Facebookpagina. Naast dat je kunt shoppen op de webshop van Het Rode Kastje, staat Marije ook vaak op markten, fairs en braderieën. Houd Het Rode Kastje dus vooral in de gaten!

Related Posts

Leave a Comment