Reina Organics

door admin

Wij willen jullie dit keer kennis laten maken met een hele bijzondere webshop. Reina Organics is een webshop voor cosmetica, maar niet zomaar cosmetica. Alles wat je vindt op Reina Organics is ecologisch en gemaakt met veel zorg voor het milieu en voor jou als klant.

Reina Organics omschrijft haarzelf als een schoonheidsparadijs voor eco-chique cosmeticaproducten, een veilige plek in een oceaan van chemicaliĆ«n. Dit vinden wij een prachtig principe! Je kunt op de webshop dus merken verwachten die je niet in een doorsnee supermarkt of drogisterij vindt. Hier vindt je unieke merken waarbij het bedrijf met veel liefde en zorg een product heeft gemaakt waar de consument veilig gebruik kan maken, zonder gevaarlijke ingrediĆ«nten. Veilig voor jou en voor de aarde. Enkele merken die hieronder vallen zijn La Bella Figura, Soapwalla Acquarella, Jack N’ Jill, Earthpaste en natuurlijk nog veel meer.
wanderlust-blog.nl/reina organics
Bij Reina Organics vindt je cosmetica voor man en vrouw. Zo kun je hier onder andere huid- en haarverzorging, makeup, zonnebrand en mond verzorgende producten bestellen. Wij zijn een groot fan van Rayna (zo heet de oprichtster) en vinden de webshop te gek. Klik hier om zelf een kijkje te nemen!

Related Posts

Leave a Comment