Binnenkort geopend: C

door admin

De Wibautstraat in Amsterdam is niet al te lang geleden uitgeroepen als meest lelijke straat van Amsterdam. Inmiddels is dit verleden tijd want er is al veel veranderd en wordt de Wibautstraat door de diverse koffiezaakjes en eettentjes steeds hipper! Dit is natuurlijk super voor zo’n centraal gelegen straat in een studentikoze wijk. In het oude Paroolgebouw zat sinds 2012 een pop-uprestaurant genaamd Baut. Wij hebben fijn nieuws, want er zal een nieuw restaurant in vestigen!

Het nieuwe restaurant in het Paroolgebouw nabij The Student Hotel zal gerund worden door Chef Michiel van der Eerde. Het restaurant gaat ‘C’ heten, wat staat voor celcius. Dit is niet zomaar een naam, het hele restaurant zal in het teken van diverse graden staan. De menukaart zal opgedeeld zijn in de diverse graden waarop het gerecht is bereid. Dit vinden wij super origineel en wij zijn er onwijs nieuwsgierig naar.

Baut is inmiddels al een poosje te vinden in de oude showroom van Citroën bij het Olympisch Stadion en zal daar waarschijnlijk tot eind december blijven. C zal in oktober openen en in september al proefdraaien. Wij zijn ontzettend benieuwd! Houd Wanderlust vooral in de gaten voor meer details.

Related Posts

Leave a Comment