Deliveroo

door admin

Veel mensen zullen vast wel eens eten bestellen via apps of via diverse websites zoals justeat.nl. Is het jou ook weleens opgevallen dat sommige fijne restaurants helemaal niet bezorgen? Dit is natuurlijk doodzonde en hier wilt Deliveroo verandering in brengen. Deliveroo zorgt ervoor dat ook het eten uit dat ene favoriete restaurant aan jouw deur geleverd kan worden!

wanderlust-blog.nl/deliveroo amsterdam
Deliveroo is een nieuwe bezorgservice in Amsterdam, net als TringTring en Foodora, waarvan je de reclame’s en posters vast wel hebt gezien. Het systeem werkt erg simpel: via de website vul jij jouw postcode in en krijg je een overzicht van de restaurants in jouw buurt waar Deliveroo voor bezorgd. Voor € 2,50 kun jij jouw bestelling plaatsen bij Deliveroo en wordt jouw favoriete maaltijd gelijk opgehaald uit het restaurant en aan de deur afgeleverd, of dit nou bij jou thuis is of op kantoor. Deliveroo bezorgt elke dag tussen 11:30 en 22:30 uur en de levertijd van de bestelling is gemiddeld 30 minuten.

Wij zijn fan en balen onwijs dat wij net buiten Amsterdam wonen en er hier nog geen service van Deliveroo is. Maar wie weet is dit iets voor de toekomst. Wil je meer weten over Deliveroo of wellicht al wat lekkers bestellen? Klik dan hier voor de website.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Deliveroo-1475507472761064
Bron foto 2: https://www.facebook.com/Deliveroo-1475507472761064

Related Posts

Leave a Comment