Is een plafondkrabpaal ook geschikt voor jouw kat?

door Wanderlust

Zoek je een goede krabpaal? Kies dan voor een plafondkrabpaal. Want een plafondkrabpaal is niet alleen extra hoog, maar ook geschikt voor bijna elk type kat. Wil je weten of een plafondkrabpaal bij jouw kat past? Je ontdekt het hier!

Elk baasje wil graag een blije kat. Maar hoe doe je dat? Nou, door veel met je kat te knuffelen en spelen. En door heel goed voor je kat te zorgen – met goede voeding, een schone en veilige omgeving en af en toe gezellig naar de dierenarts. 

Maak je kat blij met een plafondkrabpaal

Maar een goede krabpaal is ook heel belangrijk. Want van klimmen, krabben en lekker slapen op een veilige en zachte plek worden katten hartstikke blij. 

Vindt jouw kat het fijn om hoog te zitten? En om lekker te klimmen en krabben? Dan is een plafondkrabpaal echt wat voor jou. Want dat is namelijk de hoogste krabpaal die er is. En die past bij bijna elk kattenkarakter. 

dit zijn de mooiste en hoogste plafondkrabpalen!

Wil je weten of een plafondkrabpaal bij jouw kat of katten past?

Voor deze katten is een plafondkrabpaal ideaal!

Afbeelding met kat, zitten, wit

Automatisch gegenereerde beschrijving

LUIE KATTEN

Katten vinden het heerlijk om te slapen en dat doen ze graag vaak en lang – soms wel zestien uur per dag! Maar er zijn katten die hebben er een sport van gemaakt. Die ploffen bijna overal neer voor een lekker middagdutje en laten al dat rennen, springen en spelen liever aan een ander over. 

Heb jij zo’n slaapmonster in huis? Dan maak je jouw kat heel blij met een plafondkrabpaal. Want die heeft drie royale plateaus en een fluweelzacht slaaphuisje waar je kat ongestoord in kan snurken. 

KATTEN DIE GRAAG KRABBEN

Katten krabben vooral aan dingen om hun nagels te verzorgen en hun territorium te markeren. Maar wist je dat katten ook aan dingen krabben als ze blij zijn dat je weer thuis bent? En om hun spieren soepel te maken?

Is jouw kat zo’n enthousiaste krabber? Maak je kat dan blij met een plafondkrabpaal. Want die heeft extra hoge krabstammen voor veel krabplezier. Fijn: je meubels blijven daardoor ook mooi!

BUITENKATTEN

Katten zijn jagers. Ze vinden het heerlijk om achter insecten, muisjes en vallende blaadjes aan te jagen. Buitenkatten zijn het gelukkigst als ze buiten weer een nieuw avontuur beleven en komen thuis voor een aai over hun bol, een wasbeurt en voor een lekker dutje.

Is jouw kat zo’n energieke jager? Gun je kat dan een plafondkrabpaal. Want de drie plateaus en het fluweelzachte slaaphuisje zijn heerlijke plekken om bij te komen van al die spannende avonturen. 

BINNENKATTEN

Sommige baasjes vinden het fijn als hun kat veilig binnenblijft. Maar er zijn ook katten die uit zichzelf liever binnenblijven – lekker veilig en dicht bij de baas. Supergezellig! Maar ze hebben daardoor wel extra uitdaging nodig. Want ook binnenkatten houden van klimmen, spelen en jagen. 

Is jouw kat zo’n knusse binnenkat? Trakteer je kat dan op een plafondkrabpaal. Want die is extra hoog en daardoor ideaal om lekker in te klimmen, spelen en natuurlijk om aan te krabben. 

Is een plafondkrabpaal dan voor elke kat geschikt?

Daar lijkt het wel op. Maar raskatten en hele zware katten voelen zich fijner op een extra grote of XXL krabpaal, want die zijn speciaal voor hen ontworpen. En oudere katten kunnen vaak moeilijker op hoge plateaus klimmen – voor hen is een lagere krabpaal of een krabpaal met een opstapje een beter idee.

Wil je advies van een echte krabpalenexpert?

Neem dan even contact op met de krabpalenspecialisten van Petrebels. Want zij weten alles over katten en krabpalen. En ze helpen je heel graag!

Related Posts

Leave a Comment