Soul Burger

Nieuw geopend: Soul Burger

door Wanderlust

Vanaf vandaag is Amsterdam-West een nieuwe burgerhotspot rijker met de opening van Soul Burger aan de Jan Pieter Heijestraat. Dit nieuwe restaurant brengt met liefde gemaakte soul food naar Amsterdam en dit wekte een heleboel enthousiasme en interesse op bij Amsterdammers, gezien de online buzz de laatste maanden.

Natuurlijk serveren ze bij Soul Burger heerlijke burgers, maar dit nieuwe burgerrestaurant weet zich vooral van soortgelijke restaurants te onderscheiden door hun nadruk op good soul food met extra veel aandacht voor heerlijke groente. Zo weten ze in hun nieuwe burgerrestaurant zelfs de interesse te wekken van vegetariërs.

Soul Burger heeft gisteravond al de deuren geopend voor een select gezelschap, maar vanaf vandaag 12.00 gaan de deuren dan eindelijk open voor alle geïnteresseerden! Je vindt Soul Burger aan de Jan Pieter Heijestraat 118-H in Amsterdam. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 12.00 tot 23.00. Wil je meer weten over Soul Burger? Breng dan ook eens een bezoekje aan hun Facebookpagina.

Bron foto: https://www.facebook.com/soulburgeramsterdam

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 21 december 2015 - 6:43 pm

Soul burger. Dat klinkt echt goddelijk!

Reply
Rieten Woonaccessoires 6 januari 2016 - 7:40 pm

Nog een burgerrestaurant, niet dat ik er niet van hou hoor maar er je kunt in iedere straat tegenwoordig burgers kopen. Al moet ik toegeven dat dit er toch heel anders uit ziet dan een hamburgertje van de Mac.

Reply

Leave a Comment