Urban Outfitters

door Wanderlust

Alhoewel wij van Wanderlust gek zijn op Amsterdam komen wij maar bar weinig in het veel te drukke centrum van Amsterdam. Je zult onze verbazing dan ook begrijpen toen wij afgelopen week een enorme winkel van Urban Outfitters aantroffen in de Kalverstraat. Voor ons geheel nieuw, maar blijkbaar zit deze winkel al twee jaar gevestigd op deze locatie. Oeps! Normaal gesproken zijn wij nooit zo’n fan van zulke grote ketens, maar Urban Outfitters is toch wel de ultieme hipsterwinkel te noemen en daarom delen wij deze hotspot graag met jullie.

urban Outfitters

De Urban Outfitters in de Kalverstraat opende de deuren in 2013 en is de grootste vestiging van deze keten in heel Europa. Met maar liefst 2 verdiepingen en 1300 m2 zeker niet verwonderlijk. Urban Outfitters wordt ook wel het hipsterwalhalla genoemd en dat is niet voor niets. In de winkel vind je een bijzondere mix aan producten: van kleding tot elpee’s en van interieuritems tot leuke gadgets. Natuurlijk van de bekende merken, maar ook van bijzondere labels, upcoming designers en streetwearmerken.

Urban Outfitters

Wij waren vooral groot fan van de bijzondere selectie aan elpee’s. Achterin de winkel vind je zowel de klassiekers als Michael Jackson, David Bowie, Nirvana en Bob Dylan als de hotste nieuwe artiesten zoals Florence & The Machine, FKA Twigs, Taylor Swift en Foals. En bij deze prachtige selectie hoort natuurlijk een bijzondere platenspeler en laten ze nu hier nu net de ontzettend mooie platenspelers van Crosley hebben!

Urban Outfitters
Qua kleding zit je bij Urban Outfitters ook zeker goed. Zowel op de beneden- als bovenverdieping zijn diverse hoeken ingericht met kleding voor zowel vrouwen als mannen. Bij Urban Outfitters shop je voor grote merken als Converse, Clarks, Levi’s en Vans, maar je vindt hier ook kleding en accessoires van kleinere en minder bekende merken als Vinti Andrews, Silence + Noise en Minkpink.

Urban Outfitters

Je vindt Urban Outfitters aan de Kalverstraat 31-33, maar de winkel loopt door tot aan het Rokin en heeft dus aan beide zijden een ingang. De winkel is 7 dagen per week geopend en natuurlijk is de website van Urban Outfitters ook altijd te bezoeken voor meer inspiratie en shoppingplezier.

Related Posts

Leave a Comment