Nieuw geopend: Wester Wijnfabriek

door admin

Vorige maand werd het Westerpark in Amsterdam weer een nieuwe hotspot rijker met de opening van de Wester Wijnfabriek, een wijnbar, wijnshop en wijnlab ineen. De Wester Wijnfabriek beschrijft zichzelf als een kleine stadsoase midden in het Westerpark en de bar ademt ook zeker deze relaxte sfeer uit.

De Wester Wijnfabriek is 7 dagen per week open voor een heerlijk glas wijn en een heleboel gezelligheid. In de wijnbar schenken ze zeventig verschillende wijnen, sommige wijnen per glas en andere wijnen per fles. Natuurlijk worden er ook andere drankjes geschonken en staan er heerlijke en bijzondere borrelhapjes op de menukaart. Heb je geen tijd om een drankje te doen in de wijnbar dan zijn alle wijnen van de wijnkaart ook beschikbaar in de wijnshop. Tenslotte kun je in het wijnlab van de Wester Wijnfabriek je eigen wijn blenden tot je jouw ideale wijn hebt gemaakt.

Wester Wijnfabriek

Je vindt de onlangs geopende Wester Wijnfabriek in het Westerpark in Amsterdam aan de Pazzanistraat 10. Ze zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 00.00 en in het weekend van 12.00 tot 02.00. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot? Neem dan zeker eens een kijkje op de mooie website van de Wester Wijnfabriek.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/westerwijnfabriek/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/westerwijnfabriek/

Related Posts

Leave a Comment