Zuinigaan

door Wanderlust

Zuinigaan, wie kent het woord niet? Zuinigaan is niet alleen een uitdrukking, maar ook een blog van Aaf. Zij heeft een op het eerste ook een vrij standaard webblog. Wanneer je echt goed kijkt, is het een blog die vele bezoekers trekt. Het gaat namelijk over zuinigaan leven. Waarom lezen zoveel mensen zuinigaan, de blog van Aaf?

Direct naar:

Zuinigaan blog

Aaf begon in 2007 met bloggen. De zuinigaan blog is inmiddels uitgegroeid tot een heus kennisplatform. Aaf las zelf al verschillende blogs over geldzaken en zocht naar verschillende manieren om haar financiƫn geordend te houden. Het was ook om haarzelf vooral scherp te houden. Ze vertelt dat ze als alleenstaande moeder een huis had gekocht. En dat terwijl ze parttime werkte. Zoals velen weten is dat natuurlijk een uitdaging om goed met je geld om te gaan. Zuinigaan blog werd op dat moment geboren!

Zuinigaan weblog

Waarom een weblog? Veel bloggers kiezen voor een blog omdat dit een vrij laagdrempelige optie om te starten met content schrijven. Een veelgebruikte optie in die tijd was blogspot. Blogspot is had en heeft nog altijd een gebruiksvriendelijke interface. De zuinigaan blogspot is vrij simpel en rechttoe rechtaan.

Informatie over zuinigaan

De blog heeft verschillende onderwerpen. Het heeft tips en tricks over het aflossen van je hypotheek. Het aflossen van je hypotheek wordt beschreven van begin tot eind. Van het hypotheekbedrag tot aan de rente. Ook bespreekt Aaf haar vaste lasten. De wordt iedere maand trouw bijgehouden en netjes geplaatst op haar blog. Tevens worden er verschillende bespaartips verteld om zuinigaan te doen. Zo worden er bijvoorbeeld ook recepten gedeeld die goedkoop maar verrukkelijk zijn!

Related Posts

Leave a Comment