After We Collided

door Wanderlust

De film waar iedereen het over heeft is After We Collided van auteur Anna Todd. De film volgt het leven van Tessa Young en haar liefdesverhaal met een Britse rockster genaamd Hardin Scott.

De plot van de roman is dat Tessa Young haar eerste liefde, Hardin Scott, ontmoet op een feestje op de universiteit. Tessa zou naar de bibliotheek gaan, maar ze ontmoet Hardin op een feestje met zijn vrienden. De twee krijgen ruzie en ze krijgen nog steeds van tijd tot tijd ruzie in de roman. Het is drie jaar geleden sinds hun eerste ontmoeting, en ze zijn al vele malen uit elkaar gegaan, maar slagen er nog steeds in om de weg naar elkaar terug te vinden.

Tessa denkt dat ze nooit goed genoeg voor hem zal zijn omdat hij zo’n belangrijk persoon in het leven is, maar ze mist hun gedeelde momenten samen.

Wat critici zeggen over de film After We Collided

Critici hebben gemengde recensies over de film gegeven. Ze prezen de groei- en zelfontdekkingsreis van het hoofdpersonage. Het verhaal is een goed verhaal van zelfontdekking en het pakt een aantal echt moeilijke problemen aan, zoals pesten en psychische aandoeningen. Sommige critici zeggen echter dat de film in bepaalde delen te traag is en soms emotie mist.

3 redenen waarom je dit weekend After We Collided moet zien

Er zijn 3 redenen waarom je dit weekend de film After We Collided moet zien.

1. Het is een romantische film die je aan het lachen maakt.

2. Dit is de eerste boek-naar-film-aanpassing van Elle Kennedy’s bestverkochte boekenreeks, wat betekent dat het veel trouwe fans heeft die ernaar uitkijken om hun favoriete personages tot leven te zien komen op het grote scherm.

3. De film zal je gegarandeerd aan het huilen maken en een emotionele ervaring hebben, wat altijd geweldig is om in contact te komen met je gevoelens en gewoon in het moment te zijn.

Lees ook: City Food & Film Festival

Related Posts

Leave a Comment