Badkamerspiegel

door Wanderlust

De plek waar je je waarschijnlijk als eerste ziet is de spiegel in je badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld bijna een uur voor de spiegel door. Je wilt daarom een spiegel die goed bij je badkamer past en waar je graag naar kijkt. Spiegels zijn er in allerlei soorten, waar moet je nou op letten?

Het kiezen van een badkamerspiegel

Als je kiest voor een nieuwe badkamerspiegel zijn er een aantal dingen van belang. Zo moet je namelijk kijken welke afmeting het beste in jouw badkamer past en of je er verlichting in wilt verwerken. Je moet namelijk wel genoeg licht hebben en de spiegel moet natuurlijk wel passen. Verder kan de vorm van de spiegel veel doen voor de stijl van je gehele badkamer. Bij Sani4all hebben we allerlei soorten en maten spiegels, kom gerust een kijkje nemen. 

Afmeting badkamerspiegel

Zorg ervoor dat je de grootte van je spiegel aanpast op je badkamer. De spiegel moet namelijk niet te groot zijn maar ook zeker niet te klein. Als je het juiste formaat spiegel kiest kan je ervoor zorgen dat jouw ‘kleine’ badkamer groter lijkt. Daarentegen kan een kleine spiegel in een grote badkamer weer helemaal wegvallen. Zorg er dus voor dat jouw badkamerspiegel niet te klein en niet te groot is.

Verlichting badkamerspiegel

Wanneer je badkamer niet beschikt over een raam die voor veel licht zorgt en één lamp je niet genoeg licht geeft, dan kan je kiezen voor verlichting in de spiegel. Als je een losse spiegel hebt kan je de verlichting los boven of onder de spiegel monteren. In een spiegelkast vind je vaak al verlichting. Verlichting rondom een spiegel komt in twee verschillende vormen, directe en indirecte verlichting. Bij de directe verlichting zitten de lampen aan de voorkant van de spiegel. Bij indirecte verlichting zitten de lampen aan de achterkant en kan je ze dus niet zien, dit geeft een luxe uitstraling. 

Vorm badkamerspiegel

Er zijn veel verschillende badkamerstijlen, om van je badkamer een mooi geheel te maken kies je een spiegel die past bij je badkamerstijl. Een ronde badkamerspiegel zorgt namelijk voor gezelligheid en heeft een klassieke look. Als je een spiegel kiest voor je moderne badkamer kan je beter gaan voor een strakke vierkante of rechthoekige spiegel.  

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Related Posts

Leave a Comment