Ontwerp een badkamer voor een stelletje

door Wanderlust

Een badkamer voor een persoon ziet er anders uit dan een badkamer voor een stelletje. Dat komt omdat de wensen gewoonweg anders zijn. Met de juiste inrichting en een paar handige functies, kan je genieten van een mooie, comfortabele badkamer die aan jouw en jouw partner behoeften voldoen.

Of je nu een pasgetrouwd stel bent of gewoon moe bent van het delen van een krappe badkamer, hier zijn enkele suggesties om je te helpen deze ruimte bij te werken om delen gemakkelijker te maken.

Verander de badkuip in een bubbelbad

Een ruim bubbelbad voor twee is een geweldige manier om als stel wat tijd alleen door te brengen. Vervang jouw standaard badkuip door een diep bad met massagestralen, whirlpool-actie en ledverlichting.

Zorg ervoor dat je twee wastafels of een dubbele wastafel hebt

Over elkaar heen reiken als je je ’s ochtends klaarmaakt, is een sleur. Overweeg om een ​​grotere wastafel te installeren met twee aparte bakken, zodat je allebei voldoende bewegingsruimte hebt om je tanden te poetsen en de dag positief te beginnen.

Blijf georganiseerd met een inloopkast

Een kleine kast kan snel rommelig worden. Als je de vierkante meters hebt, laat dan een mooie inloopkast aan je badkamer toevoegen. Dit geeft jullie allebei ruimte om je blindgangers op te hangen en je schoenen op te bergen, zodat je slaapkamer en badkamer niet constant worden overspoeld met kleding.

Voeg een grote spiegel toe

Die kleine spiegel boven je wastafel is niet genoeg om je te helpen alles te zien wat je moet zien. Update je kleine badkamerspiegel en hang een grote spiegel aan de muur of probeer een vrijstaande, passpiegel in de hoek van je badkamer, zodat je jezelf van top tot teen kunt zien. Een andere optie is om twee kleine spiegels te installeren, denk bijvoorbeeld aan 2 kleine ronde spiegels. Zo heb je voor jezelf een spiegel.

Houd je spullen gescheiden

Zorg ervoor dat jullie allebei voldoende ruimte hebben om je cosmetica, scheerapparaten en toiletartikelen te ordenen door twee aparte opslagruimtes te creëren. Dit kan extra opbergruimte zijn onder elke wastafel of een kolomkast. Het doel is om de badkamer van jullie gemakkelijk, schoon en ruim genoeg te maken zodat jij en jouw partner allebei welkom voelen, of je nu alleen bent of samen met jouw wederhelft.

Laat het lekker ruiken

Fris de badkamer op met wat etherische olie diffusers zodat de kamer altijd een aangename geur heeft. Zorg ervoor dat jullie het allebei eens zijn over een geur die je lekker vindt, zodat het niet te overheersend is voor de ander.

Related Posts

Leave a Comment