Leuke uitjes in Friesland

door Oh Fashion

Heb je zin in een vakantie in de bijzondere provincie Friesland met haar weidse uitzicht? Bezoek dan één van de vakantieparken Friesland om daar een heel fijne tijd door te brengen. Met de herfstvakantie voor de deur en misschien kijk je al verder namelijk naar de kerstvakantie kun je wel wat vakantietips gebruiken.

Woon je in een druk bewoond en bebouwd gebied dan zal Friesland je zeker bevallen, omdat jij je dichtbij huis in een totaal ander land waant. Of denk jij dat Friesland saai is, helemaal mis, er zijn veel prachtige vakantieparken te boeken en mooie bezienswaardigheden in Friesland. Vanuit deze parken kun je allerlei activiteiten plannen. Je kunt in deze mooie provincie wandelen, fietsen, shoppen, watersporten, musea bezoeken, activiteiten die allemaal als doel hebben om een ontspannen vakantie te hebben, actief of passief, die keuze maak jij zelf. 

Ontdek Friesland in je eigen tempo en op je eigen manier

Op vakantie in eigen land, de Coronacrisis heeft wat dat betreft veel mensen daartoe gedwongen. Maar was dat erg? Corona uiteraard wel, dit gevolg niet, want er is in Nederland nog veel te ontdekken. Veel mensen kennen de populaire plekken in Italië en Spanje als hun broekzak, maar zijn nog nooit in Friesland geweest. Jammer, want het is een fraaie provincie die je echt zou moeten leren kennen. Heerlijk weg in eigen land, zeker weten dat je dit vaker gaat doen.   

Wist je dat er 4 Waddeneilanden bij Friesland horen?

Meer dan de moeite waard is een bezoek aan de Waddeneilanden die bij Friesland horen: Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling en  Ameland. Naast uitjes op het vasteland kun je ook hier een dagje doorbrengen. Er is genoeg te beleven in Friesland, teveel voor een dag, reserveer daarom een plek op een vakantiepark en organiseer vanaf het park de meest leuke en interessante uitjes. Waar wil jij in Friesland overnachten? Bekijk online de mogelijkheden en reserveer op tijd, want iedereen die eens in Friesland zijn vakantie heeft doorgebracht komt er terug op een van de fijne vakantieparken die Friesland rijk is.  

Friesland zit vol met verrassingen

Friesland zit vol met verrassingen ook voor jou, je gezin, vrienden en kennissen. Je zult het niet meteen verwachten van zo’n weidse provincie met veel schapen en boerderijen, maar er zijn volop uitjes voor je als je er een dagje op bezoek gaat of er een vakantie plant. Waarin ben jij geïnteresseerd? De uitjes zijn zeer divers en voor jong en oud. Je zult je er geen minuut vervelen als je er voor meer dan één dag heengaat. Enkele voorbeelden op een rijtje!

  • een bezoek aan de Waddeneilanden
  • een zeehondentocht (altijd spannend, zou je zeehonden spotten?)
  • bezoek aan een interessant museum
  • dagje shoppen in de hoofdstad Leeuwarden
  • maak een fietstocht langs fraaie bezienswaardigheden.

Wil je een programma maken voor bijvoorbeeld een week vakantie in Friesland? Ga online en kijk welke interessante of gewoon leuke activiteiten je kunt vinden. Reserveer een vakantiewoning op de plek vanuit waar je de uitjes Friesland gaat ondernemen. Boek op tijd, want velen met jou willen deze fraaie provincie verder ontdekken. Ontdek wat de provincie Friesland je te bieden heeft, de hoeveelheid fraaie en zeer gevarieerde activiteiten zullen je verrassen. 

Camping Friesland

Related Posts

Leave a Comment