Nieuw geopend: Kattencafé Ditjes & Katjes

door admin

Kattencafés zijn helemaal hot and happening en in steeds meer steden in ons land vind je wel een hotspot waar je, naast het nuttigen van een hapje en een drankje, kunt genieten van de aanwezigheid van een flink aantal katten die vrijelijk door het café lopen en die de bezoekers kunnen aanhalen en waar ze mee kunnen spelen. Zo vind je in Amsterdam Kattencafé Kopjes, in Groningen Kattencafé Op Z’n Kop en sinds kort in Den Haag Kattencafé Ditjes & Katjes.

Ditjes & Katjes opende op 9 augustus de deuren in de Piet Heinstraat in Den Haag. Het Kattencafé is door middel van crowdfunding tot stand gekomen. De katten die rondlopen bij Ditjes & Katjes zijn afkomstig uit het Haags Dierencentrum en hebben door hun adoptie door Ditjes & Katjes een fijn onderkomen gekregen met daarbij een heleboel aandacht van alle dierenvrienden die het kattencafé komen bezoeken. Alhoewel wij zelf geen huisdieren hebben snappen we de populariteit van de kattencafés wel. In de grote steden heeft niet iedereen de ruimte en de tijd voor een eigen huisdier en een bezoek aan een kattencafé biedt dan uitkomst voor echte dierenliefhebbers. Je hebt alle voordelen van een huisdier, het aaien, de aandacht en het spelen, zonder dat je de zorgen ervoor hebt. Natuurlijk zijn er wel enkele huisregels in het café qua omgang met de dieren en is er een speciaal kattenluikje dat de katten kunnen gebruiken als ze even behoefte hebben aan rust.

Je vindt het nieuwe kattencafé Ditjes & Katjes in Den Haag aan de Piet Heinstraat 66 in het populaire Zeeheldenkwartier. Het café is geopend op dinsdag van 11.00 tot 17.00 en van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00. Voor meer informatie over deze leuke nieuwe hotspot breng je een bezoek aan de website van Ditjes & Katjes.

Bron foto: https://www.facebook.com/kattencafeDitjesenKatjes/

Related Posts

Leave a Comment