Nieuw seizoen Heel Holland Bakt

door admin

Alhoewel het wisselvallige weer misschien anders doet vermoeden zitten we nu toch echt nog middenin de zomer en ook qua tv-programmering is dat volop te merken. Gelukkig is de komkommertijd op tv bijna voorbij en zal iedereen verheugd zijn om te horen dat het allernieuwste seizoen van Heel Holland Bakt over minder dan een maand alweer van start zal gaan.

Heel Holland Bakt is een Nederlands bakprogramma, gebaseerd op The Great British Bake Off, waarin er op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende 8 weken nemen 10 kandidaten het tegen elkaar op in de strijd om de titel van beste thuisbakker van Nederland en worden zij getest op hun vaardigheden. Het winnen van het programma legt je zeker geen windeieren. Zo hebben voormalig winnaars Rutger van den Broek, Menno de Koning en Sarena Solari veel succes in Nederland met hun kookboeken, lezingen en bakdemonstraties. De laatste tijd zijn de kandidaten voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt één voor één bekend gemaakt. De jury bestaat dit jaar uit meester patissier Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden. Dit seizoen is de presentatie in handen van André van Duin. Hij neemt het stokje over van Martine Bijl die de voorgaande seizoenen presenteerde.

Het vierde seizoen van Heel Holland Bakt wordt uitgezonden vanaf zondag 4 september om 20.20 uur op NPO1. Op de website van Heel Holland Bakt vind je alvast wat informatie over het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Hier kun je ook alvast kennismaken met de nieuwe kandidaten via een korte biografie en een leuk filmpje.

Bron foto’s: http://heelhollandbakt.omroepmax.nl/home/

Related Posts

Leave a Comment