Heideweek Ede

door admin

Van 19 tot en met 27 augustus is het feest in Ede want dan vindt de jaarlijks terugkerende Heideweek Ede plaats. Tijdens deze week staat de stad geheel in het teken van allerlei leuke evenementen en dit gebeurt nu al meer dan 80 jaar lang. Van filmavonden tot optochten en van muzikale optredens tot kinderactiviteiten: er is voor iedereen iets te beleven tijdens de Heideweek Ede.

Tijdens de Heideweek Ede maak je op een heel andere manier kennis met de stad Ede. De Heide-optocht toont diverse praalwagens helemaal uitgedost in het thema ‘Ik hou van Holland’ en de drive-in filmavond doet de oude Amerikaanse drive-in bioscoop herleven. Onze persoonlijke favoriet is toch wel¬†Heideweek Culinair op vrijdag 26 augustus waar je de hele dag kunt proeven van al het lekkers dat de ondernemers van Ede te bieden hebben.

De Heideweek Ede vindt plaats van 19 tot en met 27 augustus. Voor meer informatie over de diverse activiteiten en een kijkje in de uitgebreide agenda kun je een kijkje nemen op de website van de Heideweek Ede.

Related Posts

Leave a Comment