CuliNESSE

door admin

Op 18 tot en met 20 augustus vindt alweer de 7e editie van CuliNESSE plaats, een 3-daags culinair en muzikaal festival waar je met  de voeten in het zand van het strand van Rotterdam kunt genieten van een gezellig cultureel en muzikaal programma onder het genot van heerlijk eten en een gezellige sfeer.

Culinesse

Tijdens CuliNESSE draait alles om heerlijk eten en fantastische optredens. Op het hoofdpodium treden onder andere Van Dik Hout, Niels Geusebroek, Kensington, Nielson en Rowwen Hèze op. Naast dit podium heeft het festival dit jaar ook een Sunset Podium waar diverse regionale band, muzikanten en singer-songwriters optreden. Op foodgebied is er ook van alles te beleven. Diverse restaurants openen voor de gelegenheid een restaurant op het festival zodat je hier naar hartenlust kunt proeven van diverse keukens. Zo vind je hier onder andere de Roffa Streetfoodbar, Muller & Co, Hotel New York, Asian Glories, De Nieuwe Polderkeuken en De Hemel op Aarde.

Culinesse

CuliNESSE vindt van donderdag 18 augustus tot en met zaterdag 20 augustus plaats aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam. Wil je meer weten over dit leuke event of het volledige programma bekijken? Neem dan een kijkje op de website van CuliNESSE. Hier kun je ook terecht voor het bestellen van kaarten voor het festival.

Bron foto’s: http://www.culinesse.nl/

Related Posts

Leave a Comment