Hoogeveen Culinair is een jaarlijks terugkerend culinair event in het Burgemeester Tjalmapark in Hoogeveen. Verschillende restaurants, cateraars en producenten uit Hoogeveen laten tijdens dit evenement zien wat ze op culinair gebied in huis hebben. Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes, er is voor ieder wat wils. Dankzij de laagdrempeligheid is dit een evenement voor jong en oud.
Aan deze editie van Hoogeveen Culinair nemen 13 verschillende culinaire ondernemers deel. Proef van de specialiteiten van onder andere Wijnhandel Dikkers, grandcafé Het Postkantoor, bistro Het Koetshuis en restaurant De Herberg.
Hoogeveen Culinair vindt plaats op zaterdag 27 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur en op zondag 28 augustus van 14.00 uur tot 21.00 uur in het Burgemeester Tjalmapark, achter het raadshuis, in Hoogeveen. De entree is gratis en voor consumpties kan worden betaald met muntjes die ter plaatse kunnen worden aangeschaft. Voor meer informatie over het event en de deelnemers kun je een bezoek brengen aan de website van Hoogeveen Culinair.
Bron foto’s: https://www.facebook.com/HoogeveenCulinair/