Le Bazarre

door admin

Cultmarkt Le Bazarre is een reizende markt in Utrecht die een platform biedt aan verkopers van zelfgemaakte, tweedehands en unieke items. De markt is een bonte verzameling van vintage, design, vinyl, streekproducten, grafisch werk, handgemaakte producten, duurzame artikelen en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes. De markt staat elke keer weer garant voor een heleboel gezelligheid en dat zal ook zeker de aankomende editie niet anders zijn.

Op de markt van Le Bazarre vind je ook aankomend weekend weer tientallen kramen met de meest bijzondere producten en heerlijke hapjes en drankjes. Uniek, handgemaakt, lokaal en eerlijk zijn toch wel de keywords hier en dat zie je terug in de aanbieders die te vinden zijn op de markt. Op eerdere edities waren bijvoorbeeld Rechtstreex, Yoni, Hete Sambal, The Village Coffee & Music, Vandebron, Zeepenzo, TOFvuil, Studio Noortje, Afgestoft, Sussies, Seitan Chefs, De Kledingbibliotheek, De BijenAkker, Tostibus en Studio Doeke al een keer aanwezig. Het aanbod is altijd heel divers dus laat je verrassen!

Le Bazarre

Le Bazarre vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur op het Stadhuisplein in Utrecht. Voor meer informatie over deze gezellige markt kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Le Bazarre.

Bron foto’s: Le Bazarre

Related Posts

Leave a Comment