Leidse Lakenfeesten

door admin

Elk jaar in het laatste weekend van juni verandert Leiden voor een weekend in één groot festijn tijdens de Leidse Lakenfeesten. Dit themaweekend is onlosmakelijk verbonden met Leiden en verandert de stad vier dagen lang in een festival vol optredens, evenementen en gezelligheid.

Tijdens de Lakenfeesten vindt de zomerkermis plaats en geniet je tevens van de lekkerste hapjes en drankjes uit Leiden bij Leiden Culinair of het Leidse Bierfestival. Gezellig shoppen doe je bij de Original Market of de curiosamarkt die in dit weekend worden georganiseerd. Daarnaast vinden er nog talloze andere activiteiten plaats, zoals de traditionele dragonbootraces, de pleurbakkentocht en diverse feesten door de hele stad. Er is voor jong en oud van alles te beleven en je hoeft je van ‘s ochtends vroeg tot in de kleine uurtjes geen moment te vervelen. De Leidse Lakenfeesten staan in elk geval garant voor een heleboel gezelligheid.

De Leidse Lakenfeesten vinden plaats van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni door heel Leiden. Voor een uitgebreid overzicht van het programma en meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Leidse Lakenfeesten.

Bron foto: https://www.facebook.com/Lakenfeesten/

Related Posts

Leave a Comment