ShoppingNight Den Haag

door admin

Dit jaar vindt in het centrum van Den Haag alweer de 10e editie plaats van de ShoppingNight Den Haag: een ontzettend gezellig event waarbij de hele binnenstad op z’n kop staat en één groot feest is. Je kunt hier naar hartenlust shoppen (met korting!), lekker eten en drinken en natuurlijk is er op het gebied van entertainment van alles te doen

Deze 10e verjaardag van de ShoppingNight Den Haag wordt er natuurlijk groots uitgepakt. Het thema dit jaar is dan ook Celebrations: de straten zijn versierd en overal vind je foodtrucks, dansfestijnen, spelletjes, demo’s en bandjes. De ShoppingNight zou echter zijn naam geen eer aandoen als het geen bijzondere shopping experience was. Tijdens deze avond zijn de winkels dan ook geopend tot middernacht en je profiteert ook nog eens van geweldige kortingen en acties. Als de winkels sluiten hoef je trouwens nog niet naar huis want er zijn in de Haagse binnenstad meerdere after parties en nachtvoorstellingen in de bioscoop georganiseerd.

Het event is ondertussen al uitgegroeid tot een groots spektakel met maar liefst 100.000 bezoekers per editie. De ShoppingNight vindt plaats op vrijdag 24 juni van 17.00 tot 00.00 in de Haagse binnenstad. De entree is natuurlijk gratis en je profiteert overal van leuke acties en kortingen. Voor meer informatie over dit event neem je natuurlijk een kijkje op de website van ShoppingNight Den Haag.

 

Related Posts

Leave a Comment