Pop-Up Picknick at the Park

door admin

Op donderdag 23 juni organiseert Amsterspots in samenwerking met Culi-Amsterdam een ontzettend leuk event, namelijk de Pop-Up Picknick at the Park. Voor deze gelegenheid wordt het Vondelpark voor een avond omgetoverd tot één grote pop-up picknick waar iedereen voor is uitgenodigd!

Het Vondelpark leent zich natuurlijk altijd al voor een ontzettend gezellige picknick op ieder moment van de dag, maar de Pop-Up Picknick at the Park maakt deze gelegenheid extra bijzonder omdat je voor de verandering niet zelf hoeft te zorgen voor het eten, drinken en het entertainment. De organisatie zorgt voor de aankleding en de sfeer en je kunt voor deze picknick heel eenvoudig online een picknickmand vol lekkers bestellen en deze op de avond zelf afhalen in het park. Deze picknickmand is goedgevuld met allerlei lekkere hapjes en drankjes van de leukste hotspots uit Amsterdam, zoals verse sandwiches, chips, salades, paella, sushi, snacks, bier en wijn. De hapjes en drankjes worden onder andere verzorgd door &Samhoud, SNCKBR, Restaurant Fifteen, VIDA en Het Proeflokaal dus dat lijkt ons succes gegarandeerd!

De Pop-Up Picknick at the Park vindt plaats op donderdag 23 juni van 17.30 tot 22.30 in het Vondelpark. Voor €49,95 bestel je online heel eenvoudig een picknickmand vol lekkers voor 2 personen. Er zijn maar 60 manden beschikbaar, dus houd daar rekening mee. Voor meer informatie over dit leuke event en het bestellen van jouw mand bezoek je de Facebookpagina voor de Pop-Up Picknick at the Park.

Bron foto: Merijn Roubroeks @ http://mediabank.iamsterdam.com/

Related Posts

Leave a Comment