Nieuwe producten van Søstrene Grene

door Wanderlust

Een nieuw schoolseizoen nadert, dus de zussen presenteren een schat aan back-to-school producten. Ontdek de vele nieuwe producten voor leerlingen van alle leeftijden.

Ontdek de nieuwe back-to-school producten

Voor het nieuwe schooljaar presenteert Søstrene Grene een schat aan nieuwe producten voor de naar schoolgaande kinderen van alle leeftijden, die zich klaarmaken voor een nieuw schoolseizoen. Van etuis, notitieboekjes en stickers tot schrijf- en tekengerei. Ontdek ook het klokkenbord van de zussen, een handig hulpmiddel bij het leren klokkijken.

Studeer in stijl

Ontdek de fijne en praktische producten, speciaal geselecteerd voor studenten die aan een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen. Vind onder andere notitieboekjes, tassen, schrijfgerei en accessoires voor het organiseren van een inspirerende werkplek voor het thuis studeren. Vergeet niet dat alle papierproducten van Søstrene Grene FSC®-gecertificeerd zijn. Door voor deze producten te kiezen, steunt u een verantwoord wereldwijd bosbeheer.

Steun onderwijs voor meisjes in Oost-Afrika

Søstrene Grene introduceert ook een nieuwe selectie producten voor het komende school- en studieseizoen, in samenwerking met Plan International. Door deze producten te kopen, draagt u bij aan de ondersteuning van onderwijs voor meisjes in Oost-Afrika. Ontdek de populaire Plan International draagtas in drie nieuwe ontwerpen, gemaakt van biologisch katoen, en twee notitieboekjes in vergelijkbare ontwerpen. Voor elke verkochte draagtas doneert Søstrene Grene 0,67 EUR aan Plan International en voor elk notitieboekje 0,40 EUR.

Related Posts

Leave a Comment