Eenvoudig leven

door Wanderlust

Eenvoudig leven is dé lifestyle blog en geeft perspectief over een simpel leven. Het gaat haar niet om “bloggen”, maar om bloggen vanuit haar hart. Voor wie het simpele leven van de Teunie blog niet kent: het gaat over leven met een kleine portemonnee. Teunie schrijft gewoon over eenvoudig leven, hoe ze haar eigen brood bakt, hoe ze de kachel aansteekt enzovoort. Eenvoudigleven is een consumentenblog, maar het is ook een lifestyleblog.

Eenvoudig leven blog

Eenvoudig leven is een blog is een blog die geschreven wordt door Teunie. De blog die al actief is sinds 2015 staat op het platform blogspot. Hierop kun je eenvoudig een blog starten waardoor het laagdrempelig voor zowel de schrijver als de lezer is. Eenvoudigleven gaat letterlijk over de eenvoud van het leven. Een eenvoudig leven geeft je de ruimte om te genieten van de belangrijke dingen die gaande zijn in het leven. Ben je benieuwd over Eenvoudig leven en wil je eens een artikel lezen? Zie onderstaande link met een artikel:

https://eenvoudigleven.blogspot.com/

Eenvoudig leven Teunie

Teunie is getrouwd met Willem en heeft 10 kinderen! Je leest het goed, 10 kinderen. Van die 10 kinderen wonen er nog 6 thuis. Het verschil is zoals je verwacht bij oudere kinderen dat de oudste kinderen zelfs al getrouwd zijn. De man van Teunie is ICT-er en zelfbenoemd gezinsmanager. Door omstandigheden was het jarenlang zuinigaan doen of consuminderen zoals ze dat zelf noemen, maar nu is het een hun vrijwillige levenswijze geworden. Eenvoudig leven is een heus begrip geworden en zelfs haar lifestyle. Ze geeft aan niet anders meer te willen, eenvoudig leven is de norm geworden voor Teunie en haar gezin. Middels eenvoudig leven tips wil ze mensen helpen om tevreden te zijn met wat je hebt. Laat je niet gek maken door de verleidingen van de maatschappij. Het geeft je vooral rust en regelmaat wanneer je lifestyle eenvoudig leven omarmt.

Eenvoudig leven facebook

Naast het bijhouden van een blog, deelt ze ook het een en ander op Facebook. Teunie heeft zowel een persoonlijke als zakelijke blog. Op de eenvoudig leven facebook deelt ze de laatste tips en tricks over de lifestyle. Verschil met haar weblog eenvoudig leven is dat het meer visueel is en vrij korte berichten zijn. Ook worden de laatste updates hier op gedeeld. Nieuwsgiering? Neem eens een kijkje!

https://nl-nl.facebook.com/eenvoudiglevenshop/

Related Posts

Leave a Comment