Original Market

door admin

De Original Market is een gezellige markt die regelmatig in het land wordt georganiseerd waar je unieke handgemaakte, fair trade en vintage producten kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar vintage, fashion, accessoires, hobbyartikelen of speelgoed, op de Original Market slaag je al snel voor een origineel cadeau.

De Original Market is een bijzonder event dat met grote regelmaat wordt georganiseerd op diverse plekken in ons land. Soms wordt de markt onafhankelijk georganiseerd, maar vaak ook als onderdeel van een groter event. Het aantal kramen op de markt kan variëren per editie, maar is meestal tussen de 60 en 100 kramen of tussen de 20 en 30 kramen als de markt onderdeel is van een groter event. Je shopt hier voor vintage, fashion, interieur, accessoires en hobbyartikelen en alle producten die hier worden verkocht moeten op de één of andere manier ‘original’ zijn. Dit betekent dat je hier shopt voor producten met een mooi verhaal en vaak bij de producenten zelf. Daarnaast geniet je bij de aanwezige foodtrucks van een heerlijk hapje en drankje.

Op zaterdag 26 november staat de Original Market in het Volkenkunde Museum in Leiden. Voor meer informatie over de markt klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment