Nieuw geopend: Soto & Sate

door admin

Eerder dit jaar kondigden wij al aan dat het populaire restaurant Soto & Sate, bekend van de Yada Yada Market in Zaandam, zich zou vestigen in onze hoofdstad. Na een tijdelijk onderkomen in de Amsterdamse Foodhallen is Soto & Sate sinds begin deze maand te vinden met een pop-up restaurant in Amsterdam-Oost!

Soto & Sate is lastig te volgen omdat ze met regelmaat van locatie wisselen, maar het is zeker de moeite waard om dit restaurant in de smiezen te houden want je kunt hier zo heerlijk eten. Na vertrek uit de Foodhallen heeft Soto & Sate zich sinds deze maand gevestigd in het pand van ijssalon het IJsboefje in Amsterdam-Oost. Net zoals gebruikelijk geniet je op deze nieuwe locatie van heerlijke Indische specialiteiten. Schuif aan voor een kom heerlijke soto ajam met diverse toppings naar keuze, zoals gekookte aardappel, mie of gebakken uitjes, of smul van hun kipsaté, geitensaté, inktvissaté of vegetarische sojasaté met heerlijke pittige sambal van hun eigen sambalbar. Ook staan er diverse zoete snacks en desserts op het menu, dus reden genoeg om snel naar dit smakelijke pop-up restaurant te gaan.

Je vindt de nieuwe locatie van Soto & Sate aan het Beukenplein 5 in Amsterdam. Het pop-up restaurant is sinds 7 oktober geopend op deze locatie en zal in elk geval de hele winter hier te bezoeken zijn. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag en natuurlijk kun je de maaltijden ook afhalen. Voor meer informatie over deze leuke hotspot kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Soto & Sate.

Bron foto: https://www.facebook.com/SOTO-SATE-192309024460631

Related Posts

Leave a Comment