Binnenkort geopend: The Butcher Amsterdam

door admin

We horen je al denken na het lezen van de titel: Ehm, maar The Butcher zit toch allang in Amsterdam? Klopt als een bus, maar met reeds twee vestigingen in Amsterdam lijkt The Butcher nog lang niet klaar te zijn met het veroveren van deze stad. Daarom openen ze in augustus een vestiging van hun burgerrestaurant middenin het centrum!

The Butcher is vanaf de allereerste opening een waar begrip onder de liefhebbers van burgers. Met hun uitgebreide menu van burgers van onder andere Aberdeen Angus beef en hun zorg voor elk detail is een maaltijd bij dit restaurant een ware beleving. Hun restaurants zijn daarbij ook nog eens de hele dag geopend tot in de late uurtjes. The Butcher opende hun eerste burgerrestaurant in 2012 aan de Albert Cuystraat en een tweede vestiging volgde in 2014 met de opening van een restaurant in de Foodhallen in Amsterdam. Nu staat het 3e restaurant in Amsterdam op het punt geopend te worden en deze vestiging zal de grootste tot nu toe zijn met een heus terras erbij. En de opening van een 3e restaurant in Amsterdam is niet het einde van de plannen van The Butcher want onlangs opende hun eerste vestiging in Berlijn en een filiaal op Ibiza staat ook al op de planning.

De nieuwe vestiging van The Butcher zal naar verwachting in augustus de deuren openen aan de Paleisstraat 8 in Amsterdam, middenin het centrum. Natuurlijk zijn hun vestigingen aan de Albert Cuystraat 129 en in de Foodhallen tot die tijd gewoon te bezoeken als je echt zin hebt in één van hun heerlijke burgers of je kunt eens een bezoekje brengen aan één van de vele foodfestivals waar hun mobiele keuken, The Butcher on Wheels, te vinden is. Om op de hoogte te blijven van de opening van hun nieuwe vestiging of eens een blik te werpen op hun menu kun je een bezoekje brengen aan de website van The Butcher.

Bron foto: https://www.facebook.com/thebutcherofficial/

 

Related Posts

Leave a Comment