Zo vier jij een jubileum

door Wanderlust

Een jubileum is een goede reden om een feestje te vieren. Laat een jubileum niet aan je voorbij gaan. Heeft iemand die jij kent binnenkort een jubileum, bijvoorbeeld een huwelijk of de oprichting van zijn of haar eigen bedrijf? Laat diegene dan merken dat je hier aan denkt door een kleinigheidje op te sturen. Doe dit ook als iemand een aantal jaar bij een werkgever werkt. Zo maak jij met een kleinigheidje iemands dag!

Ballonnen

Wat is nou feestelijker dan ballonnen? Helemaal niets! Is het een werk jubileum? Stuur de ballonnen dan naar zijn of haar werk. Je kunt verschillende soorten ballonnen versturen. Er zijn onder andere trouw ballonnen, bedank ballonnen en cijfer ballonnen. Je kunt ook kiezen voor een enkele ballon of voor een tros ballonnen. Als iemand op een klein kantoor werkt kies dan voor een enkele ballon. Anders is het kantoor helemaal vol en kan er niet meer gewerkt worden. Naast alle diverse ballonnen met diverse opdrukken kan je ook een persoonlijke ballon laten maken. 

Gebak

Naast ballonnen hoort ook gebak bij een jubileum. Probeer van tevoren te ontdekken wat diegene zijn of haar favoriete gebak is. Houd daarnaast rekening met eventuele allergieën, intoleranties en voedingspatronen van de andere mensen die gaan genieten van het gebak. Je kunt voor hen ook een apart gebakje bestellen. Maak het gebak af met cijfer kaarsjes van de aantal jaren van het jubileum. Wat dacht je van een lekkere slagroomtaart, tompouce of berlinerbollen. Houd jij van bakken? Bak dan een zelfgemaakte taart. Niets is lekkerder dan een ouderwetse zelfgemaakte taart.

Kaart

Maak je cadeau af door nog een persoonlijk kaartje toe te voegen. Je kunt deze samen met de ballonnen bestellen. Ga er even voor zitten om een persoonlijke tekst te bedenken. Nog leuker is het als je een geschreven kaart stuurt. Dit is nog een stukje persoonlijker. Een andere optie is om een persoonlijke kaart te maken met bijvoorbeeld een foto van de ontvanger. Wil je liever de ballonnen anoniem sturen? Dat kan ook! Dan kan je alleen geen kaartje meesturen.

Herinner jij je opeens het jubileum en heb je nog niets geregeld? Dan heb je geluk. Als je voor 23.59 uur de ballonnen besteld worden ze de volgende dag al bezorgd. Door een aantal blanco kaartjes in je huis te bewaren heb je altijd kaartjes voor noodgevallen in huis. Hiermee voorkom jij jezelf een hoop stress.

Related Posts

Leave a Comment