De 5 leukste events dit weekend

door Wanderlust

Het is moeilijk om te bevatten dat het alweer bijna oktober is. Het weer is helaas ook ineens omgeslagen en de herfst doet nu toch echt zijn intrede. Maar niet getreurd, want er is dit weekend genoeg in het land te doen om je zinnen te verzetten. Wij hebben ook deze vrijdag weer de 5 leukste events voor jullie op een rij gezet zodat je je ook dit weekend geen moment hoeft te vervelen.

Le Bazarre

Le Bazarre

Cultmarkt Le Bazarre is een reizende markt in Utrecht die een platform biedt aan verkopers van zelfgemaakte, tweedehands en unieke items. De markt is een bonte verzameling van vintage, design, vinyl, streekproducten, grafisch werk, handgemaakte producten, duurzame artikelen en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes. De markt staat elke keer weer garant voor een heleboel gezelligheid en dat zal ook zeker de aankomende editie niet anders zijn. Le Bazarre vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur op het Stadhuisplein in Utrecht. Voor meer informatie over deze gezellige markt kun je hier bezoek brengen

Sunday Market

Sunday Market

Elke maand strijkt de Sunday Market neer op het Westergasterrein in Amsterdam en dit weekend is het weer zover. De Sunday Market is geïnspireerd door de diverse Londense markten als Portobello en Camden waar creativiteit en winkelen op een mooie manier samenkomt en biedt ontwerpers, kunstenaars en andere creatievelingen en platform om in contact te komen met het publiek. Op de markt staan zowel bekende namen als nieuw talent en elke keer wisselt het aanbod waardoor je bij elk bezoek nieuwe dingen ontdekt. Laat je verrassen door het leuke aanbod aan interieurdesign, mode, sieraden, accessoires, kunst, food en zoveel meer moois! De Sunday Market vindt plaats op zondag 2 oktober van 12.00 tot 18.00 op het Westergasterrein in Amsterdam. De toegang is geheel gratis en voor meer informatie over deze gezellige markt kun je hier een kijkje nemen.

Swan Market

wanderlust-blog.nl/swan market

De Swan Market is een gezellige lifestyle markt waar je kunt shoppen bij een heleboel creatieve ondernemers. Je vindt hier handgemaakte sieraden en accessoires, vintage, fashion en mooie kunst. Op de Swan Market kun je natuurlijk ook terecht voor een heerlijk hapje en drankje bij één van de foodtrucks en de gezellige sfeer wordt verzorgd door live muziek. De markt vindt plaats op zondag 2 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur op het Kerkplein in Den Haag. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.

Vlooienmarkt IJ-hallen

IJhallen

De ontzettend leuke vlooienmarkt bij de IJ-hallen op de NDSM-werf is de grootste van Europa en vindt om de 3 weken een weekend lang plaats in Amsterdam-Noord. In de zomer vindt de markt lekker buiten plaats op het zeer uitgestrekte terrein en in de winter in de loodsen van de werf. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt hier verkocht. De vlooienmarkt vindt dit weekend plaats op zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Voor meer informatie over deze gigantische vlooienmarkt kijk je hier.

Sonsbeekmarkt

Sonsbeek Markt

De SonsbeekMarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke, maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek en wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Dit weekend vindt de markt plaats op zondag 2 oktober van 11.00 uur tot 18.00 uur in het Sonsbeekpark aan de Tellegenlaan 3 in Arnhem. Voor meer informatie klik je hier.

Bron foto 1: Drew Coffman @ https://unsplash.com/
Bron foto 2: Le Bazarre
Bron foto 3: https://www.facebook.com/SundayMarketAmsterdam/
Bron foto 4: https://www.facebook.com/pages/Swan-Market/
Bron foto 6: Masha Bakker @ http://sonsbeekmarkt.nl/

Related Posts

Leave a Comment