Het Warenhuis

Nieuw geopend: Het Warenhuis

door Wanderlust

Eén van onze favoriete straten in Amsterdam, de Haarlemmerstraat, is onlangs weer een stukje leuker geworden met de komst van Het Warenhuis: een restaurant waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s nachts welkom bent om te werken, ontspannen, borrelen, eten en genieten.

Het Warenhuis

Het Warenhuis opende eerder deze maand de deuren aan de altijd gezellige en drukke Haarlemmerstraat. Door de grote ramen heb je een heerlijk uitzicht op al deze bedrijvigheid en het is hier heerlijk vertoeven op de fijne loungebanken of aan één van tafels waar je fijn kunt werken. Het Warenhuis is de hele dag door geopend en heeft een zeer uitgebreide en gevarieerde kaart. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie met iets lekkers (ze hebben een heuse Tony’s Chocolonelytaart!), een voedzaam en vullend ontbijt, maar ook voor een uitgebreid hoofdmenu of diverse gerechtjes om te delen, zoals verse mosselen, zalm met peer dressing, gemarineerde kipspiesjes of camembert met rode ui compote. Je kunt ook kiezen voor de borrelplank ‘100% Haarlemmerstraat’ waarop het beste van de lokale aanbieders wordt geserveerd. Ook voor een borrel kun je hier terecht: op de kaart staan diverse cocktailklassiekers en natuurlijk een fijne selectie aan wijnen en diverse speciaalbieren van Brouwerij ‘t IJ.

Het Warenhuis

Je vindt Het Warenhuis in Amsterdam aan de Haarlemmerstraat 65, tegenover Vinnies. Het restaurant is 7 dagen per week geopend, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s nachts 01.00 uur (en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 03.00 uur!). Je kunt de maaltijden van Het Warenhuis trouwens vanaf nu ook bestellen via de nieuwe dienst UberEATS waar je binnenkort veel meer over leest op Wanderlust. Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot en het uitgebreide menu neem je een kijkje op de website van Het Warenhuis.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/Het-Warenhuis-265463433794765/

Related Posts

2 Beantwoorden

karlien 30 september 2016 - 4:10 pm

Wat een gave spot! Haarlemmerstraat is zo’n toffe straat, ik ga er zeker een keer heen.

Reply
Tessa 30 september 2016 - 4:32 pm

Ja he? Wij komen er ook heel erg vaak en de nieuwe hotspots blijven daar in de buurt ook maar openen.

Reply

Leave a Comment