Top 5 ideeën over badkamer inspiratie

door Wanderlust

Lekker veel sfeer in de badkamer brengen is altijd een goed idee. De badkamer kan namelijk best een hele romantische plek zijn. Het is net als de slaapkamer een plek waar je liefde kunt vinden. Dan moet je het lot natuurlijk wel een handje helpen met de juiste inrichting. Dit hoeft niet heel moeilijk te zijn. Zeker niet wanneer je de top 5 aan tips die je hier vindt ook toepast. Laat dit een inspiratie voor jouw badkamer zijn.

1 Kiezen voor kaarsen

Kaarsen brengen altijd sfeer in een ruimte. Dat is voor een badkamer natuurlijk niet anders. Het is zelf al fijn om in bad te zitten met een kaarsje aan. Het wordt pas echt romantisch wanneer je er samen in zit en je hebt voor deze vorm van sfeerverlichting gezorgd. Het brengt een mooie gloed en het voelt lekker warm.

2 Kaarsen voor de badkamer

Wil je het nog romantischer bij kaarslicht maken? Kies dan ook nog eens voor de grote kaarsen die goed in de badkamer passen. Daarmee maak je het alleen maar aantrekkelijker. In combinatie met de kleinere kaarsen maak je er al snel echt iets bijzonders van op deze manier.

3 Gebruik de hele ruimte

Niet alleen waar het gaat om de kaarsen, maar ok met betrekking tot alle andere sfeer elementen geldt: gebruik de hele ruimte. Zet kaarsen op de rand van het bad, maar zet ze ook op de planken van je badspullen. Ditzelfde geldt ook voor alle andere accessoires en elementen die je toevoegt. Plaats het overal daar waar ruimte is.

4 Werken met rozenblaadjes

Een andere manier om de romantische sfeer te verhogen is door te werken met rozenblaadjes. Je kunt ze in het bad gooien, waardoor je een mooie gloed over het water krijgt. Daarnaast kan je ook de rest van de badkamer ermee versieren. Leg ze op de rand van het bad, maar gebruik ook de planken en de andere elementen in de badkamer. Je kunt hier al snel veel succes mee hebben,

5 Glaasje wijn erbij

Wil je zelf ook goed in de stemming komen om in bad te gaan in een romantische badkamer? Trek dan een lekker wijntje open dat past bij de sfeer. Het is wel zo fijn wanneer je een beetje ontspannen bent en je er samen een leuke avond van kunt maken in bad.

Related Posts

Leave a Comment