Beebox gaat landelijk

door admin

Het Nederlandse voedsellandschap is de laatste jaren drastisch veranderd. Boodschappen doen we tegenwoordig online en de nadruk ligt bij steeds meer mensen op vers en lokaal. Mede daardoor zijn de foodboxen de laatste jaren zo ontzettend populair geworden. Eén van deze aanbieders is Beebox die maaltijdenboxen vol verse producten, direct van de boer, wekelijks thuisbezorgt.

De Beebox biedt maaltijdenboxen die vooraf zijn samengesteld en bestaan uit groente, fruit, brood, aardappelen, eieren, sap, vlees en vis. Al deze producten zijn biologisch en lokaal en bij het pakket worden recepten meegeleverd. Men kan kiezen uit verschillende boxen en eenmaal per week wordt de box thuisbezorgd. Tot voor kort was de Beebox alleen nog maar beschikbaar in bepaalde regio’s in ons land, maar vanaf 17 augustus is daar verandering in gekomen. De Beebox is nu voor iedereen in Nederland beschikbaar, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Beebox

Wil je meer weten over de Beebox en hoe het werkt of een kijkje nemen in het assortiment bezoek dan zeker de website van Beebox.

Related Posts

Leave a Comment