Nieuw geopend: Bo Nam

door admin

De tijden dat je rond het enorm toeristische Leidseplein nauwelijks behoorlijk kon eten zijn echt voorbij. Onlangs opende het restaurant Bo Nam de deuren in de Lange Leidsedwarsstraat: een Vietnamees restaurant met een vleugje Franse klasse.

Bo Nam

Bo Nam is een initiatief van onder andere Casper Reinders, de man achter bijvoorbeeld Jimmy Woo, Bo Cinq en Chicago Social Club. In dit nieuwe restaurant wordt de Vietnamese keuken moeiteloos gecombineerd met de charme en feel van een Franse bistro. Dit resulteert in smaakvolle en fijne gerechten als Vietnamese boeuf Bourgignon, banh mi, steak tartare en carpaccio met vissaus. Je kunt bij Bo Nam plaatsnemen voor een uitgebreid diner, maar ook voor een smakelijke lunch of een gezellige borrel. Het restaurant opende voor het publiek officieel op 12 november de deuren na een feestelijke opening op 11 november, maar de soft opening, met een beperkt aantal plaatsen en enkel met reservering, vond in oktober al plaats.

Bo Nam

Je vindt restaurant Bo Nam aan de Lange Leidsedwarsstraat 53-59 in Amsterdam. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 01.00 uur. Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Bo Nam.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/bonamnl/

Related Posts

Leave a Comment