Hands Off My Chocolate

door Wanderlust

Dat wij groot chocoladeliefhebbers zijn zal voor niemand als een verrassing komen. Wij waren dan ook verheugd dat we kennis mochten maken met de smakelijke repen van Hands Off My Chocolate: het leuke merken dat wel heel duidelijk weet te communiceren van wie die chocoladereep in de kast nu eigenlijk is: van mij!

Hands Off My Chocolate is geen nieuw merk in de schappen, maar wel één van de meest smakelijke en eerlijke chocoladesoorten met een uitgebreid assortiment. Het merk heeft maar liefst 8 verschillende smaken in de schappen. Wij genoten van een flinke stapel Double Dark en Seriously Dark, maar daarnaast kun je ook genieten van White Meets Milk, Melting Milk, Milk Meets Dark, Friendly Dark, Caramel Macchiato en de nieuwste toevoeging: Crispy Cookie Caramel & Seasalt. Natuurlijk genieten wij met volle teugen van nagenoeg elke chocoladereep, maar het snoept toch een stuk lekkerder als je weet dat jouw chocolade op eerlijke wijze is gemaakt van eerlijke en duurzame cacao. Wat dat betreft zit je met deze repen goed. Hands Off My Chocolate ondersteunt het Quality for a Better Life programma dat erop is gericht om boeren te ondersteunen bij het verbouwen van hun cacao op een duurzame manier. Het programma helpt bij onderwijs voor kinderen om kinderarbeid te bestrijden, trainingen voor boeren om duurzamer en efficiënter te produceren en meer te verdienen en ze ondersteunen coöperaties om zo te voorzien in de basiszorg voor hun boeren wat betreft medicijnen, klamboes, vaccinatieprogramma’s en waterputten.

De chocoladerepen van Hands Off My Chocolate zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn, Emté, Deen, Marqt, Coop en Spar. Neem vooral ook eens een kijkje op de website van Hands Off My Chocolate voor meer informatie over dit mooie merk en hun fijne repen.

Bron foto: https://www.facebook.com/HandsOffMyChoc

Related Posts

Leave a Comment