Idee voor een leuk dagje uit in Maarssen

door Wanderlust

Wil je binnenkort een leuk dagje uit organiseren voor je vrienden of familie, maar weet je niet wat je moet bedenken? Laat je dan in dit artikel inspireren voor een leuke dagje uit.

Winkelen

Maarssen heeft een groot winkelcentrum waar je kunt shoppen, namelijk het Bison Shopping Center. In 2020 heeft dit winkelcentrum een grote metamorfose ondergaan zodat jij hier nog beter kunt winkelen. Dit winkelcentrum heeft meer dan 90 verschillende winkels. Een groot voordeel van het winkelcentrum is dat je er gratis mag parkeren. Moet je hoog nodig naar de kapper? Geen probleem, in dit winkelcentrum vind je zelfs een kapper. Houd je van kunst? Dan kan je naar kunsthandel Pygmalion. Wie weet vind je een mooi kunstwerk om mee naar huis te nemen. Heb je na dit winkelcentrum nog niet genoeg gewinkeld? Dan kan je ook doorgaan met winkelen in het winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Dit winkelcentrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, waardoor je er snel kan zijn. Winkelcentrum Hoog Catharijne heeft maar liefst 146 winkels, restaurants en cafés. Hier kan je de hele dag zoet zijn.

High tea in Maarssen

Geniet voor of na het shoppen van een High tea in Maarssen. Ook tijdens het shoppen even bijkomen met een high tea is een goede optie. Dit uitje is vooral populair onder vrouwen. Le Brasseur in Maarsen heeft een grote theecollectie en verse soorten thee. Naast de thee geniet je van huisgemaakte zoete en hartige gerechten. Dus of jij nou een zoetekauw bent of meer van hartig houdt maakt niet uit. Ben jij of is een van je vrienden vegetariër? Ook dan is er voldoende keuze bij deze high tea. Het leuke van een high tea is dat je genoeg tijd hebt om met elkaar bij te praten. Vergeet niet naar het toilet te gaan na de high tea. Anders moet je na al dat thee drinken opeens tijdens het winkelen nodig naar het toilet.

Avond

Als jullie echt toe zijn aan ontspanning is een bezoekje in de avond aan de sauna een goed idee. Combineer je saunabezoekje met een beauty of massagebehandeling en sluit de dag af met een diner. Naast de Maarsseveense plassen vind je een sauna met mooie natuur. Zijn jij en je vrienden echte filmliefhebbers? Dan kan je een bezoekje brengen aan de plaatselijke bioscopen of de bioscoop in Utrecht.

Ben je van plan om te genieten van een high tea? Vergeet niet te reserveren. Zo voorkom je dat het al vol is.

Related Posts

Leave a Comment