De nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely

door admin

Dat wij gek zijn op de chocola van Tony’s Chocolonely zal voor niemand als een verrassing komen. Wij waren dan ook verheugd om te ontdekken dat het alweer die tijd van het jaar is: het moment dat Tony’s zijn limited editions van dit jaar bekend maakt! Wederom zijn er drie heerlijke smaken om te ontdekken.

Elk jaar brengt Tony’s Chocolonely een aantal limited editions uit naast hun reguliere assortiment. Fans krijgen de gelegenheid om uit deze limited editions hun favoriet te kiezen en de uiteindelijke favoriet krijg een vast plekje in het Tony’s Chocolonely exclusives assortiment. In voorgaande jaren waren dat onder andere de smaken ‘meringue kers’, ‘puur sinaasappel rozemarijn’ en ‘melk popcorn discodip’. Dit jaar zijn de drie limited editions in de smaken ‘melk cola’, ‘puur gember citroen’ en ‘wit wortel walnoot’. De ‘melk cola’ variant klinkt ons erg vreemd in de oren, maar wie weet worden we aangenaam verrast. Wij zijn vooral erg benieuwd naar de ‘wit wortel walnoot’!

De limited editions zijn vanaf nu verkrijgbaar bij De Bijenkorf, Jamin, WAAR, Marqt en De Wereldwinkels en natuurlijk de webshop van Tony’s Chocolonely. Heb jij ze al geproefd?

Bron foto: https://www.facebook.com/TonysChocolonelyNL/

Related Posts

Leave a Comment