Mañana Mañana Festival

door admin

Dit weekend vindt het Mañana Mañana Festival plaats, the place to be voor levensgenieters. Dit festival in de Achterhoek heeft als motto Tranquilos amigos y amigas, mañana mañana, laat de haast en alle zorgen maar thuis want op dit festival geniet je heerlijk relaxed van muziek, theater, cultuur en heerlijk eten.

Het festival heeft een ontzettend leuk programma waar voor ieder wat wils in is opgenomen. Er zijn op het festival maar liefst 7 podia waar je geniet van diverse optredens in allerlei genres, lezingen kunt bijwonen, yogalessen kunt volgen of voorstellingen kunt bekijken. Het Mañana Mañana Festival is een duurzaam festival. De podia en andere faciliteiten zijn zoveel mogelijk opgezet met natuurlijke materialen en ook in de programmering zie je dit thema veelvuldig terugkomen. Zo zal Unicef aanwezig zijn om speelgoed te maken van afval, is Oerrr – Natuurmonumenten aanwezig met een leuke programmering voor kinderen, waaronder het maken van zaadbommetjes en het bouwen van hutten, en wordt er een tocht door de bossen aangeboden voor de kinderen met een heuse boswachter. In de Universiteitstipi komen diverse professoren aan het woord over duurzame onderwerpen en je kunt bij Present Tree je eigen insectenhotel maken of een lezing volgen van een imker.

Manana Manana Festival

Het Mañana Mañana Festival vindt plaats van vrijdag 28 augustus tot en met zondag 30 augustus op landgoed Enghuizen in Hummelo. Wil je meer weten over dit ontzettend leuke festival? Bezoek dan zeker even de website van het Mañana Mañana Festival voor een overzicht van alle activiteiten.

Bron foto 1: http://www.mananamanana.eu/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/manana.manana.festival/

Related Posts

Leave a Comment