Nieuw geopend: Return to Sender

door admin

De meeste mensen zullen wel bekend zijn met Return to Sender, de prachtige organisatie die zich inzet voor fair ondernemerschap die is opgezet door Katja Schuurman, Tessa Vos en Maarten van Huijstee. Tot voor kort waren de mooie producten van Return to Sender enkel verkrijgbaar in hun eigen webshop en bij de HEMA, maar sinds kort hebben zij ook hun eigen fysieke winkel in Amsterdam.

Op 17 oktober opende de allereerste winkel van Return te Sender op het Westergasterrein in Amsterdam. In deze winkel vind je prachtige producten voor in huis, maar ook diverse accessoires en leuke cadeau items. Alles van Return to Sender draagt bij aan duurzame handel en wanneer de stichting winst maakt wordt deze weer geïnvesteerd in de producenten zodat zij zij zichzelf en hun producten kunnen blijven ontwikkelen. Een mooi merk met een prachtige filosofie!

Je vindt Return to Sender in Amsterdam aan de Pazzanistraat 11 in Amsterdam. Wil je meer weten over deze mooie winkel of de webshop bezoeken? Neem dan een kijkje op de website van Return to Sender.

Bron foto: https://www.facebook.com/returntosender

Related Posts

Leave a Comment