The Avocado Show

The Avocado Show

door Wanderlust

Fans van avocado kunnen hun hart ophalen want binnenkort is Amsterdam het allereerste avocadorestaurant in Nederland rijker met de opening van The Avocado Show! Drie Amsterdamse ondernemers spelen in op de enorme avocadohype door een restaurant te openen waar deze groene vrucht de hoofdrol speelt in elk gerecht.

The Avocado Show

Alhoewel de meeste restaurants tegenwoordig al wel inspelen op de avocadohype en je zelf bij je bagel met hummus de vraag krijgt of je daar ook extra avocado bij wilt, was er tot voor kort nog geen specifiek avocadorestaurant in ons land. Daar komt nu dus verandering in nu Julien Zaal, Ron Simpson en Jaimie van Heije dit plan hebben opgevat. In het nieuwe restaurant zal deze bijzondere groene vrucht de hoofdrol spelen en zul je terecht kunnen voor ontbijt, brunch, lunch, diner en zelfs late night dining. Alhoewel het menu natuurlijk nog niet vaststaat kun je hier gerechten verwachten als avocadoburgers, avocadosmoothies en avocadofriet. Wij zijn benieuwd!

The Avocado Show

Wanneer het nieuwe restaurant de deuren zal openen is nog niet helemaal bekend, maar de planning is om begin 2017 het publiek welkom te heten. Het restaurant zal worden geopend aan de Daniel Stalpertstraat 61 in De Pijp in Amsterdam. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen volg je natuurlijk de Facebookpagina van The Avocado Show.

 

Related Posts

2 Beantwoorden

Benthe 19 december 2016 - 11:34 am

Nice, ben heel benieuwd! Zal wel superpopulair worden, dus slim bedacht van deze heren ????

Reply
Tessa 19 december 2016 - 11:40 am

Dat verwachten wij ook. Het is al een hype voordat de deuren goed en wel zijn geopend ????.

Reply

Leave a Comment