Nieuw geopend: The Gin Sum Club

door admin

Haarlem heeft er weer een nieuwe hotspot van formaat bij! Vorige maand opende hier namelijk The Gin Sum Club, een Aziatisch fusion restaurant zonder pretenties, maar met de uitstraling en feel van een Londense Gentlemen’s Club. Dit nieuwe restaurant weet de gin-tonic trend moeiteloos te combineren met de populariteit van dim sum en dat maakt het echt the place to be.

The Gin Sum Club

Na een succesvolle crowdfundingsactie is The Gin Sum Club vorige maand realiteit geworden op een wel heel bijzondere locatie. The Gin Sum Club is namelijk gevestigd in het in 1920 ontworpen Rijksmonument ‘Bankgebouw in Amsterdamse School-stijl’. Alsof dit nog niet imposant genoeg was is het restaurant zelf ook erg stijlvol door het gebruik van donkere kleuren en materialen, prachtige meubels en een open keuken. Het restaurant is maar liefst 300 vierkante meter groot en biedt plaats aan 110 gasten die plaats kunnen nemen aan één van de tafels, maar ook kunnen genieten van een drankje in één van de sfeervolle fauteuils of aan de bar. De ginkaart is indrukwekkend te noemen en ook de selectie aan dim sum en de mogelijkheid tot shared dining maakt dit een perfect restaurant voor een gezellig avondje uit.

The Gin Sum Club

Je vindt The Gin Sum Club in Haarlem aan de Zijlstraat 49. Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend van 17.00 tot 01.00 en in het weekend van 12.00 tot 01.00. Reserveren is wel mogelijk, maar niet noodzakelijk. Voor meer informatie over het restaurant of een blik op de uitgebreide menukaart kun je een kijkje nemen op de website van The Gun Sum Club.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/theginsumclub/

Related Posts

Leave a Comment