Taste of Amsterdam

door admin

Dit hele weekend maak je in het Amstelpark in Amsterdam kennis met het beste op culinair gebied dat Amsterdam te bieden heeft tijdens Taste of Amsterdam. Dit festival is te zien als een groot openlucht restaurant waar je de kans krijgt om gerechten te proberen van de beste chefs en restaurants.

Taste of Amsterdam

Dit jaar geniet je op Taste of Amsterdam van allerlei heerlijke gerechten uit de keukens van onder andere Baut, restaurant Blauw, Jansz., restaurant C, SNCKBR, The Rough Kitchen en VIDA. Naast de diverse restaurants is er natuurlijk nog veel meer te beleven op Taste of Amsterdam. Zo kun je diverse kookdemonstraties en masterclasses volgen van bekende chefs als Peter Lute, Julius Jaspers, Alain Caron, Jozef Youssef en Michiel van der Eerde. Daarnaast wordt er nog veel meer georganiseerd: van wijnproeverijen tot bloody mary workshops en van mystery box challenges tot whiskey tastings. De allerkleinsten vermaken zich prima bij Taste of Kids, waar ze koekjes kunnen bakken, cupcakes kunnen versieren en leren over cress. Wil je graag thuis verder met alles wat je hier geproefd en geleerd hebt? Bezoek dan zeker de gezellige foodmarkt.

Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam vindt plaats van 2 tot en met 5 juni in het Amstelpark in Amsterdam. Het festival is op donderdag geopend van 17.00 tot 23.00, op vrijdag van 15.00 tot 23.00, op zaterdag van 12.00 tot 23.00 en op zondag van 12.00 tot 22.00. Kaartjes zijn te bestellen via de website voor €12,-, kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. Een kaartje is geldig voor één dag, maar natuurlijk kun je ook een passe partout aanschaffen voor slechts €22,-. Voor meer informatie over het festival en de programmering kun je een kijkje nemen op de website van Taste of Amsterdam.

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 1 juni 2016 - 8:12 am

Hmmmm… hier word ik wel blij van haha!

Reply
Tessa 1 juni 2016 - 12:57 pm

Het ziet er inderdaad uit als een enorm leuk feest!

Reply

Leave a Comment