Van deze luxe cadeausets word je helemaal zen!

door Wanderlust

In deze barre tijden wil je maar al te graag verwend worden met een luxe cadeau. Je voelt pas echt die waardering wanneer iemand zorgvuldig en met veel liefde een cadeauset voor je heeft uitgezocht, die jou op het lijf geschreven is. Een cadeauset is voor velen het ideale geschenk, omdat er altijd wel een product bij zit dat ontzettend verrast. Op deze manier ontdek je nieuwe producten die je misschien zelf in eerste instantie niet echt geneigd zou zijn om te kopen, maar eigenlijk heel goed werken voor jouw lichaam. Maar, wat zijn nou merken met schitterende cadeausets?

Clinique: jouw huid krijgt een tweede leven

Clinique heeft een enorm breed assortiment aan producten die je huid aanzienlijk verbeteren. Jouw huid wordt pas echte zijdezacht met een heerlijk luxe crème van Clinique. Jij voelt direct dat je huid een echte oppepper heeft gekregen als je deze crème op je gezicht uitsmeert. Je voelt dat je huid gelijk gehydrateerd wordt als je dit fijne goedje langzaamaan op je wangen aanbrengt. Clinique heeft niet alleen geweldige cadeausets in de aanbieding, maar ook verrassende adventskalender. Beide cadeaus zijn echt een feestje om te geven en je zal merken dat de ontvanger gelijk begint te stralen als hij of zij een van deze fenomenale cadeaus uitpakt.

De cadeausets en kalenders van Clinique komen in verschillende soorten en maten. Je hebt dus ruim de keus, zodat jij op je gemak kan kijken welke cadeauset of adventskalender het beste bij de huid en de wensen van de ontvanger past. Deze vrijheid is een van de redenen waarom deze magische cadeausets en kalenders razend populair zijn. Ze gaan als zoete broodjes over de toonbank. Wil jij dus ook een spetterend cadeau aanschaffen? Vergeet dan zeker niet om een kijkje te nemen bij de producten van Clinique. Hier zal je ongetwijfeld een prachtcadeau vinden dat helemaal bij de ontvanger in de smaak gaat vallen. Succes gegarandeerd.

Rituals: even helemaal ontspannen

Rituals is een ander merk dat vaak wordt gegeven voor een verwenavondje. De producten van Rituals zorgen ervoor dat jij je eindelijk even kan terugtrekken van het dagelijkse hectische leven. De geuren die van deze producten afkomen zijn zo heerlijk, ze verleiden je waar je bijstaat. Het is dan ook niet gek dat veel vrouwen wild worden als ze een product van Rituals cadeau krijgen. Maar ook voor mannen kan je bij Rituals altijd goed slagen. Ze hebben er verschillende lijnen, dus mocht je juist niet zo dol zijn op zoete geuren, dan kan je wellicht een totaal andere lijn proberen die hier haaks op staat. De keuze is reuze!

Rituals serendipity: omdat je het waard bent

Rituals Serendipity zijn de limited edition geuren van Rituals. Je hebt namelijk altijd een paar standaard geuren in het assortiment (Sakura is daar bijvoorbeeld een van), maar soms is het tijd voor iets nieuws. Rituals merkte dit ook, en heeft daarom een aantal nieuwe geuren uitgebracht. Deze experimenten zijn onwijs goed bevallen, omdat de geuren speciaal gebaseerd zijn op de winter. Jouw hart gaat sneller kloppen als je een van deze warme geuren ruikt. Een dikke aanrader!

Related Posts

Leave a Comment