Een hippe en duurzame slaapkamer met vilten wandbekleding

door Wanderlust

Duurzame producten ga je steeds meer om je heen zien. In de fashion, elektronica en ook in interieurs. Stoelen, banken, tafels, lampen, enzovoort, alles is op duurzaam geproduceerde wijze te krijgen. We zoomen nu in op wanddecoratie. Stel je voor dat je je slaapkamer, op een duurzame wijze een nieuwe look wilt geven. Hoe doe je dat dan met bijvoorbeeld wanddecoratie? In dit artikel leggen wij het je uit.

Nieuwe trend in wanddecoratie

Je kunt naar de kringloop gaan en daar eens rondsnuffelen. Je draagt dan sowieso je steentje bij aan een betere wereld door tweedehandse decoratie te kopen. Of je koopt een mooi schilderij, wandkleed, muursticker of andere decoratie die lang mee gaat. Bijna elke woonwinkel verkoopt wel wandbekleding die gemaakt is van langdurig bruikbare materialen. Want wanddecoratie is er in veel soorten en maten. Van de bekende schilderijen tot wandtapijten en van uitgesneden vormen tot levensechte dierenkoppen. We hebben inmiddels al veel voorbij zien komen. Klassieke, inspirerende wanddecoratie en moderne, wat abstracte wanddecoratie. Een hippe, nieuwe trend is de wandbekleding van vilt die Wallfelt aanbiedt.

Duurzaam en gezond

De panelen zijn duurzaam en dus goed voor mens en milieu. Het vilt is gemaakt van ademend materiaal en neemt overtollig vocht in de ruimte op, om het later weer terug te geven. Zo verbetert het de kwaliteit van de binnenlucht in je huis door de luchtvochtigheid te reguleren én staat het nog leuk ook!

Deze duurzame wanddecoratie past in elke woonstijl. Of je nu houdt van modern, landelijk, vintage, klassiek, Bohemian, industrieel of scandinavisch, met deze wanddecoratie maak je je woonkamer af. Deze vilten wandbekleding oogt zacht, en door met kleuren te spelen bereik je het effect waar jij van houdt. Er zijn in totaal tien kleuren beschikbaar.

Goedkoop, praktisch en uniek

Naast al deze voordelen is het ook nog een goedkope en praktische wandbedekking. De panelen kosten €9,95 per stuk en zijn enorm makkelijk te monteren. Je hoeft je muur niet te beschadigen door schroeven aan te brengen, maar je plakt de panelen simpelweg op met dubbelzijdige tape. En als je het beu bent kies je gewoon een ander patroon of kleur, daar hebben ze een hele leuke actie voor bedacht, dat zie je vanzelf als je de panelen besteld.

Wat ga jij doen?

Je kunt helemaal los gaan met de panelen en je huis naar je eigen ideeën stylen. Ga je een wand vullen met één kleur? Of kies je voor een mooie mozaïek? Ga je voor modern, abstract of voor klassiek? Hou je een thema aan of volg jij gewoon je eigen gevoel? Het resultaat gaat in elk geval een heerlijk warm, zacht en rustgevend resultaat zijn, hoe heerlijk zou dat passen bij een intieme ruimte als een slaapkamer? Op naar een hippe en originele slaapkamerwand die helemaal bij jou past!

Related Posts

Leave a Comment